Добредојдовте во анкетата на dm дрогерие маркт! 
Вашето мислење ни е важно! Бидете дел од нашата онлајн анкета и баш Вие, со Вашето мислење, потреби и препораки дајте свој придонес во креирањето на нови трендови, облагодарување на понудата и подобрување на услугите. 

Сѐ што е потребно е да одвоите неколку минути и да одговорите на нашите прашања, а ние ќе се потрудиме секоја Ваша посета на dm дрогериите повторно да ја направиме посебна! 

Ви благодариме на довербата!
Вашиот dm.